Mehmet Ali Lahur Anadolu Lisesi

WEB https://mehmetalilahural.meb.k12.tr
Adres : MUSTAFA KEMAL MAH. 6753/13 SK. NO 5/4 KARŞIYAKA / İZMİR
VİZYON : Çağdaş dünya ile rekabete hazır, yaratıcı, kendine güven duygusu ile hedeflerini belirlemiş, demokratik ve laik değerleri üstün tutan, teknolojiden etkin bir biçimde yararlanarak uygulayan seçkin bir kurum olmak.
MİSYON : İnsan Haklarına saygılı, ahlaki değerlere, cumhuriyet ve demorasi bilincine sahip bilgi ve teknolojiyi doğru kullanabilen katılımcı, paylaşımcı, üretken, ileriyi görebilen bilgi ve beceri ile donatılmış iş ve üniversite hayatına birer ara eleman yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :tam gün
Yabancı Dil : ingilizce Almanca
Servis :
Ulaşım : Okulumuzun yakınından Mustafa Kemal Mahallesine giden toplu ulaşım araçları ve Cumhuriyet Mahallesi dolmuşları geçmektedir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Karşıyaka Hükümet Konağı´na olan uzaklığı yaklaşık 7 km.dir. İzmir Hükümet Konağı´na olan uzaklığı 20 km.dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :